Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12, 10.00πμ

Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου συμμετέχει και καλεί στη παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, την Τετάρτη, 9/12, 10.00πμ.
Εν μέσω τρίτου μνημονίου και ενώ τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα εργατικά-λαϊκά σπίτια, με την επιβολή δυσβάσταχτων μέτρων σε όλους τους όρους διαβίωσης συνεχίζονται, η ΔΕΗ απειλεί να μας βυθίσει στο σκοτάδι, αφού επιστρατεύει μπλακ άουτ σε 750.000 οφειλέτες, «κακοπληρωτές», «για να πιέσει τους καταναλωτές να πληρώσουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που φτάνουν κοντά στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ».


Δεν είμαστε ούτε οι αποκαλούμενοι κλέφτες, ούτε απλά οι κακοπληρωτές.
Είμαστε όλοι εμείς οι άνθρωποι, που βρισκόμαστε απολυμένοι, άνεργοι,
αυτοαπασχολούμενοι με χρέη, χαμηλοσυνταξιούχοι, εργαζόμενοι με μισθούς πείνας η έναντι, που προσπαθούμε να ζήσουμε 3 τουλάχιστον μέλη της οικογένειάς μας, από μια σύνταξη η ένα μισθό. 
 
Ο καθένας μας, ως μέρος της εργατικής τάξης, πλήττεται από αυτό το σαρκοβόρο καπιταλιστικό σύστημα και τους διαχειριστές του. Ο καθένας όμως και όλοι μαζί συλλογικά έχουμε τη δύναμη να υπερασπιστούμε και να επιβάλλουμε τους όρους της δικής μας ζωής!
Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και τα σωματεία τους να πάρουν θέση στο πλευρό μας.
Προειδοποιούμε τους εργολάβους και τις ιδιωτικές εταιρείες που κόβουν το ρεύμα της ζωής μας, ότι θα μας βρουν μπροστά τους.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
Ρεύμα και νερό, στέγη και τροφή για όλο το λαό
http://denplirono-anatropi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: