Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

κι ύστερα; Τί έγινε, ύστερα;

http://taxydromos.gr/…/203217-pallaiko-oxi-zagoras-moyresio…
Παλλαικό Όχι είπαμε χθές όλοι μαζί Δήμος, Φορείς και κάτοικοι Ζαγοράς, Πουρίου, Μακρυραχης και Τσαγκαράδας στην μεταφορά του Αστυνομικού Σταθμού απο την Ζαγορά στην Ανακασία! Όχι σε ακόμη μια φυγή υπηρεσίας απο τον Δήμο μας! Είμαστε Ενωμένοι και θα Νικήσουμε, ο Αγώνας Συνεχίζεται!
Nikolas Melis Σχόλιο για το ένα ''παρων'' που δηλώθηκε: Το ότι η αστυνομία ίσως να μην κάνει σωστά την δουλειά της, δεν σημαίνει πως δεν την χρειαζόμαστε και την αφήνουμε να φύγει. Την διατηρούμε και απαιτούμε-προσπαθούμε να την εξυγιάνουμε. Λέω εγώ τώρα...
Sakis Baroutas
Despoina Kantz
Despoina Kantz καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας να ειστε καθετοι και αδιαλλακτοι!
****
Αλέξανδρος Κασίδης προς Παναγιώτης Κουτσάφτης
Σήμερα στις 7 το απόγευμα οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου δίνουν ηχηρό παρόν στο Δημαρχείο Ζαγοράς στο έκτακτο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: Την ενημέρωση σχετικά με τη σύσκεψη που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Λάρισα και αφορά τις σκέψεις της κεντρικής διοίκησης για απομάκρυνση του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί και δυνατά στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής ώστε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ασφάλεια που πρέπει να απολαμβάνει το Ανατολικό Πήλιο, που αποτελείται από εννιά χωριά !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 28 Νοεμβρίου στις 9:56 μ.μ.

****

Άμεση αντίδραση του Δημάρχου για την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς


Share: 

Παρ, 20/11/2015 - 09:45
Δυστυχώς οι φήμες επαληθεύτηκαν και η εισήγηση των υπηρεσιών της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας,  είναι η κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς.
Ενώ σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κάθε Καλλικρατικός Δήμος έχει ένα Αστυνομικό Τμήμα ή Σταθμό όπως ο νόμος προβλέπει, για τον Καλλικρατικό Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου δημιουργήθηκε Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο ονομάζεται Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, με έδρα την Ανακασιά, στα όρια του Δήμου Βόλου, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι υπηρεσίες.
Το εν λόγω τμήμα θα αστυνομεύει μία περιοχή μέχρι και 70 χιλιόμετρα μακριά και αφού πρέπει να ανέβει και να κατέβει ένα ολόκληρο βουνό.
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο  με απόφαση που έχει ήδη πάρει είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει τον Αστυνομικό Σταθμό με κάθε τρόπο.
Για τις φήμες αυτές είχαν ενημερωθεί εδώ και καιρό όλοι οι παράγοντες και οι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας.
Για περισσότερα διαβάστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: