Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Αγγελική οντότητα πάνω απο την Κριμαία (βίντεο)

Αγγελική οντότητα πάνω απο την Κριμαία (βίντεο)


αγγελος
Στις 7 Ιουλίου πέρσι έκανε την εμφάνιση το προσώπου του Χριστού σε ένα σύννεφο πάνω από τη χερσόνησο της Κριμαίας.
Φέτος εμφανίστηκε στην περιοχή της Κριμαίας, μια περιοχή που ιστορικά ανήκει στην Ρωσία, μια οντότητα στον ουρανό που έχει το σχήμα ενός αγγέλου ή του σταυρού. Δυο φορές βλέπουμε να εμφανίζονται χριστιανικά σύμβολα, μια το σύννεφο με το πρόσωπο του Χριστού και τώρα η αγγελική οντότητα που υπάρχει και βίντεο.
Χριστος
Την περιοχή της Κριμαίας την διεκδικούν οι Χαζάροεβραίοι και πιστεύουν ότι τελικά η περιοχή θα πέσει στα χέρια τους. Την θεωρούν δική τους και πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να την αποκτήσουν. Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που όλη η Σιών έχει πέσει επάνω στην Ρωσία και την κατηγορεί για αυτήν την κίνηση της να την κάνει με την βία ρωσική επαρχία..
αγγελος1
Για τους κατοίκους της περιοχής, η εμφάνιση του σύννεφου με το πρόσωπο του Χριστού δεν είναι τυχαία, αλλά είναι ένα θεικό σημάδι.
Μετά από ένα χρόνο συνέβη στις 30 Οκτωβρίου πάλι κάτι περίεργο πάνω από την Κριμαία. Αυτή τη φορά δεν ήταν ένα σύννεφο, αλλά κάτι που μοιάζει περισσότερο με μια οντότητα που παίρνει πολλές μορφές. Προφανώς το βίντεο έγινε από έναν ανώνυμο μάρτυρα σε μια περιοχή λίγο έξω από τη Σεβαστούπολη.
Στο βίντεο θα δείτε ότι η οντότητα παίρνει πολλές και διαφορετικές μορφές, μοιάζει με άγγελο αλλά παίρνει και το σχήμα του σταυρού:
Βίντεο:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: