Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Ο Κωστής Κόγιας, πονάει... και πονάει πολύ

Εκδήλωση μνήμης στον Κώστα Κόγια

kogias kostas volos os

Τα Μέλη της «Κίνησης Ελπίδας Πολιτών» διοργανώνουν εκδήλωση στην μνήμη του Ιδρυτή Κώστα Κόγια σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στην παραλία του Βόλου, (Κοραή Αργοναυτών στο περίπτερο Κόγια).
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η 13η Οκτώβρη είναι μέρα ορόσημο για εμάς. Στις 13 / 10/ 2012 με Ιδρυτή και διοργανωτή τον Αείμνηστο Κώστα Κόγια ξεκίνησε η μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας Βόλος – Αθήνα με τα πόδια.
Κάτω από την πίεση των σκληρών μέτρων πάρθηκε τότε η απόφαση να διανύσουμε 340 χιλιόμετρα με τα πόδια από το Λιμάνι του Βόλου στην Βουλή των Ελλήνων, να καταθέσουμε υπόμνημα με προτάσεις της κοινωνίας και να διαμαρτυρηθούμε έντονα.
Τρία χρόνια μετά τα μέτρα είναι πιο σκληρά, η ανθρωπιστική κρίση μαστίζει την κοινωνία μας και τα Μέλη της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών ενεργοποιούνται δυναμικά αποφασισμένα για αγώνες.
Κάνουμε την εκδήλωση πρώτον να τιμήσουμε τον Ηγέτη μας και δεύτερον να συντονιστούμε για τις δράσεις μας που σκοπό έχουν τις παρεμβάσεις μας και την στήριξη μας σε κοινωνικές τάξεις που πλήττονται βάναυσα.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουμε για τον Κώστα Κόγια, θα οργανωθούμε για την συνέχιση των αγώνων, θα δούμε φωτογραφίες και βίντεο και θα ξαναζήσουμε όλοι μαζί τις μέρες που είχαμε δίπλα μας τον μεγάλο Αγωνιστή Κώστα Κόγια.
Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φίλους, τα μέλη να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Κώστα Κόγια ζεις και μας οδηγείς».
πηγή

*********************************************************************************************************************************************************************************************************8


...................................................................................................................................................................................................................................


***

.....

Τότε...  και τώρα

1 σχόλιο:

Κατερίνα Σταματίου - Παπ είπε...

Δεν είναι θέμα Τιμής...
Μόνο, αντοχής.