Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Ταγκό με τον Καρ-Κείνο - ΜΑΡΙΑ - ΝΕΦΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

...Πρωί 1ης Οκτώβρη και μη με ρωτήσετε πως βρέθηκα εδώ.
Το ένστικτο ξέρει καλά που με πάει.

Την σκεφτόμουνα συχνά, πολύ συχνά, καθώς κατέβασα το φεις.
Την θυμόμουνα έντονα στις εκκλησιές και ειδικά, όποτε πάω στον Άγιο Νεκτάριο.

Και προχθές, στον Άγιο Νικόλαο, τον πρώτη φορά τόσο σκοτεινό (πήγα κοντά στο κλείσιμο ή ήδη καθυστέρησε να κλείσει ο Ναός, δεν ξέρω!) ήταν ανάμεσα στο κεράκι που άναψα, στην σκέψη "για άλλους που φαίνεται πως έχω ξεχάσει".

Ήταν να την βρω σήμερα, αφού περιπλανήθηκα σε άγνωστα blogs, μα με πολύ γνώριμες όμως, φωνές για μένα.

Βρήκα την Μαρία, έμαθα τα νέα της για το βιβλίο, χαρούμενη... ακριβώς, δεν είμαι.
Συγκινημένη, ναι, και πολύ!

Είναι ένας σκληρός τρόπος, για να βοηθηθεί, τουλάχιστον, στον δισβάσταχτο οικονομικό Γολγοθά της.

Κουράγιο, Μαρία!

Καλοτάξιδο...!

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015


Ταγκό με τον Καρ-Κείνο

Το εξώφυλλο του βιβλίου μου - Ταγκό με τον Καρ-ΚείνοΟνομάζομαι Μαρία-Νεφέλη... ανήκω και εγω πλέον στους συγγραφείς του αξιόλογου εκδοτικού οίκου Οσελότος...! Οσελότος Συγγραφείς
Προσμένω και εγώ αυτο τον μήνα Σεμπτέμβρη να εκδοθεί το βιβλίο της ζωής μου με τίτλο ΤΑΓΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡ-ΚΕΊΝΟ - Ο κόσμος της Μαρίας-Νεφέλης ... εκεί θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει κανείς τις σκέψεις μου... είναι η αυτοβιογραφία μου... παλεύω σκληρά με τέρατα στο σώμα, με μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια και με τον
Καρκίνο και άλλα πολλά... δυστυχως δεν είναι ένα το τέρας ούτε δύο ούτε τρία, αλλά εμφανίστηκε σε πολλές εστίες στο σώμα μου και πολλά διαφορετικά που επιτίθενται σ ένα νεανικό σώμα, που πόσα μπορεί να αντέξει;;; Και αυτό το σώμα έτυχε να είναι το δικό μου σώμα...!!!
Μέσα από το βιβλίο μου εύχομαι να δώσω δύναμη και να πάρω κιόλας... Δείλιασα όταν έφτασε η στιγμή να εκδοθεί... δείλιασα από φόβο... όχι γιατί φοβάμαι ή ντρέπομαι που θα διαβάσει ο κόσμος τα συναισθήματα μου, τις αληθινές ψυχρές αλήθειες που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω με τα αδηφάγα τέρατα που σκοπό έχουν να μου κλέψουν τηνζωή μου, αλλά μέχρι τότε θέλω να προσφέρω σε αυτή την καρ-κοινωνία...! Θεωρώ έγκλημα και εγωισμό πλέον να κρατήσω μόνο για μένα αυτές τις σκέψεις που αποτύπωσα στο βιβλίο για όλη μου την κατάσταση την ζωή για όσα πέρασα και όσα πρόκειται να περάσω στα 27 συναπτά έτη της ζωής μου και τώρα στα 30 μου, γιατί έστω κι αν ένα νέο παιδί, ενα νέο άτομο μπορεί να πάρει δύναμη απο το βιβλιο μου , την ψυχή μου, τότε σαν άνθρωπος θα είμαι πολύ ευτυχισμένος..!!
Είχα την τιμή να έχω την καλύτερη επιμελήτρια που μπορούσε κανείς να έχει... την κ Μίτση Πικραμένου - Mitsi Pikramenou μια αξιολάτρευτη γυναίκα όπου για μένα είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια αξιόλογη επιμελήτρια, ξέρει αυτή τι θέλω να πω όπως και εγώ που την έχω στην καρδιά μου!!
Επίσης γνώρισα και την επίσης αξιόλογη κ Λένα Παντοπούλου - Lena Pantopoulou την εκδότρια που μπήκε αμέσως στις σκέψεις του μυαλού και της ψυχής μου, των σκέψεων μου και έτσι έκανε ένα πανέμορφο βιβλίο σαν καλλιτέχνης που είναι..!!
Θα σιωπήσω εδώ...και συνεχίζω τον αγώνα που με περιμένει ένας άνισος αγώνας εκεί στην Αμερική και εδώ στην Κύπρο που ζω, με φρικτούς πόνους και αλλοιώσεις στο σώμα..!!
ΥΓ. Σε λίγες μέρες θα είναι άμεσα σε διαθεσιμότητα για αγορά... μπορείτε να με καλέσετε όσοι επιθυμείτε να διαβάσετε την ψυχή μου στο ΕΜΑΙΛ μου εδώ - mariademetriou@ymail.com ή ακόμα και στον προσωπικό λογαριασμό του FB εδώ - Maria Nefeli Demetriou


         Με αγάπη και εκτίμηση
          Μαρία-Νεφέλη Δημητρίου

Συνέχεια, εκεί, στην:      
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: