Κατερίνα Σταματίου-Παπ ΚΑΛΟ!!! ΟΛΑ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ο υπεύθυνος του λογαριασμού μου σε περίπτωση θανάτου
Ο υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου είναι ένα άτομο που επιλέγετε για να διαχειρίζεται το λογαριασμό σας μετά το θάνατό σας. Θα μπορεί να κάνει πράγματα όπως να καρφιτσώσει μια δημοσίευση στο Χρονολόγιό σας, να απαντά σε νέα αιτήματα φιλίας και να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ σας. Δεν Θα μπορεί να δημοσιεύει με το όνομά σας ή να δει τα μηνύματά σας. Μάθετε περισσότερα.
Νικολέτα Αιβαλιώτου Δηλαδή Κατερίνα θα έχουμε fb και μετά θάνατο!!!!
Aikaterina Kyklaminou
Aikaterina Kyklaminou Αμέ!!! Διαθήκη... που λένε!
Νικολέτα Αιβαλιώτου
Aikaterina Kyklaminou
Aikaterina Kyklaminou Γελάω εδώ και ώρα! Δεν ήξερα ποιον να βάλω! Μην τους αδικήσω, κιόλας και με βλαστημάνε!

Τι είναι ο υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου;

Ο υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου είναι ένα άτομο που επιλέγετε για να χειρίζεται το λογαριασμό σας αφού ο λογαριασμός μετατραπεί σε "εις μνήμην". Μόλις ο λογαριασμός μετατραπεί σε "εις μνήμην", ο υπεύθυνος του λογαριασμού θα μπορεί να κάνει τα εξής:
  • Να γράψει μια καρφιτσωμένη δημοσίευση για το προφίλ σας (π.χ. να κοινοποιήσει ένα τελευταίο μήνυμα για λογαριασμό σας ή να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κηδεία)
  • Να απαντά σε νέα αιτήματα φιλίας (π.χ. παλιών φίλων ή μελών της οικογένειας που δεν είχαν ακόμα λογαριασμό στο Facebook)
  • Να αλλάξει την εικόνα προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου
Θα έχετε επίσης την επιλογή να επιτρέψετε στον υπεύθυνο του λογαριασμού σας σε περίπτωση θανάτου να κατεβάσει ένα αντίγραφο του περιεχομένου που έχετε κοινοποιήσει στο Facebook. Στο μέλλον, μπορεί να προσθέσουμε κι άλλες δυνατότητες για τους υπεύθυνους λογαριασμών σε περίπτωση θανάτου.
Ο υπεύθυνος του λογαριασμού σας σε περίπτωση θανάτου δεν θα μπορεί να κάνει τα ακόλουθα:
  • Να συνδεθεί στο λογαριασμό σας
  • Να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει προηγούμενες δημοσιεύσεις, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο που έχετε κοινοποιήσει στο Χρονολόγιό σας
  • Να διαβάσει μηνύματα που έχετε στείλει σε άλλους φίλους
  • Να διαγράψει κάποιον από τους φίλους σας
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μετατροπή ενός λογαριασμού σε "εις μνήμην" και σχετικά με το πώς μπορείτε να προσθέσετε έναν υπεύθυνο λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου για το λογαριασμό σας.
Αν είστε υπεύθυνος κάποιου λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου του κατόχου, μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε ένα προφίλ που έχει μετατραπεί σε "εις μνήμην".
Σημείωση: Για να ορίσετε έναν υπεύθυνο λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών.
Τελευταία τροποποίηση περίπου πριν από 6 μήνες
Πόσο χρήσιμη σας φάνηκε αυτή η απάντηση;