Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Ζωή με το θάνατό της χάρισε η Ζωή Μπεκρή, ετών 37

ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΣΚΩΛΗΚΕΣ
ΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
Ζωή με το θάνατό της χάρισε η Ζωή Μπεκρή, ετών 37, αισθητικός στον Πύργο, η οποία έφυγε πολύ πρόωρα, έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από λίγες ημέρες.
Η κατάσταση της 37χρονης μητέρας δύο μικρών παιδιών, ήταν από την αρχή εξαιρετικά κρίσιμη και όλοι ανέμεναν μόνο ένα θαύμα στη ΜΕΘ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλευόταν η νεαρή γυναίκα αμέσως μετά τη ξαφνική εγκεφαλική αιμορραγία.
Εξαρχής εξάλλου, μετά το τραγικό συμβάν είχε αποφασιστεί η δωρεά των οργάνων της , αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, η ίδια σε ανύποπτο χρόνο είχε εκφράσει άποψη υπέρ της συγκεκριμένης προσφοράς σε συνανθρώπους...
Έτσι, οι δικοί της άνθρωποι, με μεγαλείο ψυχής, αφού εξανεμίστηκαν όλες οι ελπίδες για τη σωτηρία της, αποφάσισαν τελικά να προσφέρουν όργανά της σε ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του πατρινού site tempo24.gr, χθες το μεσημέρι στήθηκε αερογέφυρα ζωής προκειμένου να μεταφερθούν τα όργανα της 37χρονης πανδότριας από την Ηλεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επέμβαση για την αφαίρεση των οργάνων έγινε χθες το πρωί και το μεσημέρι αφίχθηκαν στο Νοσοκομείο του Ρίου ομάδες ιατρών από το Αννόβερο για να παραληφθούν οι πνεύμονες, από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για το ήπαρ και από το Ωνάσειο για την καρδιά...
Η Ελλάδα δυστυχώς είναι από τις τελευταίες χώρες στον κόσμο σε κουλτούρα δωρεάς οργάνων.
Μία από τις πολλές νοοτροπίες που πρέπει να αλλάξουν στη χώρα μας...
Μου αρέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: