Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Σεισμοσυνεφα σε όλη την Ελλάδα …

Σεισμοσυνεφα σε όλη την Ελλάδα …

aleks
Σεισμοσυνεφα σε όλη την Ελλάδα …
Σήμερα ταυτόχρονα πολλοι συνάνθρωποι μας παρατήρησαν τα σύννεφα του ουρανού και μας έστειλαν φωτογραφίες !
Αυτό από μονο του είναι ένα δεδομένο…δηλαδή ότι ταυτόχρονα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι παρατήρησαν ένα φαινόμενο … με εσώτερη βέβαια σκέψη το επικίνδυνο ενός σεισμού!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΘΑΣΟΣ
aleks
aleks1
aleks2
aleks3
aleks4
Ταυτόχρονα οι δικές μας παρατηρήσεις χτες έδιναν περιπτώσεις σεισμού κατά τις 6-7 του μηνός αν δεν έχουμε μέχρι τότε εκτόνωση από πολλές μικρές σεισμικές δονήσεις …η κάποια εκτόνωση σεισμού σε γειτονική χώρα !
Όλες λοιπόν οι σγχρονικοτητες μας οδηγούν στο να κάνουμε αυτό το άρθρο και να σας δείξουμε και τις φωτογραφίες …
ΠΑΡΝΗΘΑ
parnitha
Δίνοντας της παρατηρήσεις μας …ότι έχουμε περίπτωση σεισμού μέσα στης επόμενες 96 ώρες …ο σεισμός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5,2 και άνω ώστε να θεωρηθεί ότι είναι ο σεισμός που αναφέρουμε!
ΕΥΒΟΙΑ
evia
evoia
Οι συγκεκριμένες παρατηρήσεις και μετρήσεις δεν είναι παρατηρήσεις ΠΕΔΙΟΥ …αλλά παρατηρήσεις άλλων σεισμολόγων πχ Τσιαπας … Παρατηρήσεις και μετρήσεις των δικών μας ερευνητών … παρατηρήσεις της ησυχίας η της σεισμικής δραστηριότητας μέχρι σήμερα κοκ… Τώρα έχουμε και δυο ακόμα φαινόμενα…τα σύννεφα και την κοινή παρατήρηση άγνωστων ανθρώπων μεταξύ τους !
ΕΒΡΟΣ
evros
Η επιστήμη μας σήμερα δεν δέχεται πολλά από αυτά που εμείς ασχολούμαστε , δεν δέχεται την πρόβλεψη σεισμών , βέβαια και εμείς λόγω συστήματος δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε μια προειδοποιήσει με 100% βεβαιότητα … Αρα το παρών άρθρο δεν είναι προς προειδοποιήσει η προς το να δημιουργήσει πανικό..Το παρόν άρθρο δεν έχει καμία σχέση με ψευδή είδηση ..αλλά εχει σχέση με παρατηρήσεις και επαναλήψεις γεγονότων … που ΜΠΟΡΕΙ και να ξανασυμβουν …ΜΠΟΡΕΙ και να μην ξανά συμβούν!
Stranger..
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: