Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Με ασφαλιστικά μέτρα «μπλοκάρουν» την «10η εντολή» για την δολοφονημένη δασκάλα!

Με ασφαλιστικά μέτρα «μπλοκάρουν» την «10η εντολή» για την δολοφονημένη δασκάλα!

Με ασφαλιστικά μέτρα «μπλοκάρουν» την «10η  εντολή» για την δολοφονημένη δασκάλα!
Άμεση ήταν η αντίδραση των συγγενών της δολοφονημένης από το σύζυγό της, δασκάλας από την Σαντορίνη, Αδαμαντίας Καρκαλή , με το που ενημερώθηκαν ότι το προσωπικό δράμα της οικογένειας θα αποτελέσει αιτία επεισοδίου της «10ης εντολής».

Με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων ζήτησαν να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου!

Η αναφορά των συγγενών:

«Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας "τελειώσει" κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.

Στο σχετικό site του σταθμού Αlpha απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ήδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.

Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα».
Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ' όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας».
πηγή

1 σχόλιο:

Κατερίνα Σταματίου - Παπ είπε...

Θα μας "τελειώσει" κυριολεκτικά.

Πολύ "λεπτό" το θέμα, τζιζ.